Vacatures in de branche: Bouw

Kloosterhaar
€2300 P.M.
Bouw
Startend/Junior
Wij zoeken voor onze opdrachtgever uit Kloosterhaar een gemotiveerde medewerker voor de houtzagerij. Ben jij enthousiast, heb je een passie voor houtbewerking en ben je zowel zelfstandig als in teamverband sterk? Dan is dit De Baan voor jou!
Den Ham
€2300-2900 P.M.
Bouw
Startend/Ervaren
Ben jij een ervaren stratenmaker met een passie voor het leggen van prachtige bestratingen? Of ben je een startende professional die graag het vak wilt leren? Dan is dit De Baan voor jou! Als stratenmaker ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en vakkundig leggen van bestratingen.
Almelo
€2500-4000 P.M.
Bouw
Medior
De Baan voor jou? Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte medewerker voor verkoper binnendienst gevelstenen & dakpannen voor onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor zowel de inkoop als verkoop van deze productgroep. Je onderhoud contacten met de diverse leveranciers.
Geesteren
€2700-3500 P.M.
Afwerking
Ervaren
Ben jij een ervaren tegelzetter op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Dan kan dit wel eens De Baan voor jou zijn! Als tegelzetter ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en vakkundig plaatsen van tegels op diverse projecten.
Wierden
€3000 - 3600 P.M.
Bouw
Ervaren
Specialist in ontwerp, realisatie en beheer van openbare ruimte, sportvelden, tuinen en terreinen is op zoek naar een gedreven voorman.
Niet gevonden wat je zocht? Laat ons voor je zoeken!
Menu