Over De Baan

Voor (meer) werkgeluk

op zoek naar de perfecte baan?

Wij van De Baan zijn er voor jou! Mensen gelukkig maken dat is waar wij ons elke dag voor inzetten. Dat betekent werkzoekenden helpen bij het vinden van de best passende baan of een bedrijf helpen aan de meest geschikte kandidaat voor een openstaande vacature. Dat is ons doel. Wij gaan voor de perfecte match. Wij staan voor werkgeluk.

Ben je op zoek naar je eerste baan of klaar voor de volgende stap in je carrière? We hebben vacature(s) voor starters en junior functies, maar ook functies voor mensen met de nodige jaren werkervaring. Kortom, volop werkmogelijkheden in de bouw, techniek, logistiek, productie en office sector.

persoonlijk. eerlijk. puur.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Dit zorgt er namelijk voor dat we jou écht goed leren kennen. Zo komen we te weten wat jouw wensen en kwaliteiten zijn. Misschien ben je daarin zelf nog zoekende en ontdekken we het samen gaandeweg! 

Wij zijn eerlijk en puur. We plaatsen niet om te plaatsen, we weten dat jij, de kandidaat, maar ook het bedrijf pas kan groeien als de match klopt tussen kandidaat en bedrijf.

Dit geldt ook voor ons contact met werkgevers. Door de langdurige relaties kennen wij onze klanten, weten wat er speelt binnen een organisatie én welke mogelijkheden er zijn. Zo weten wij of jij daar past. Dit maakt ons van toegevoegde waarde als uitzendbureau. We bieden maatwerk aan. We ondersteunen al onze relaties en helpen om goede arbeidsvoorwaarden te creëren.

voor werknemers

Zit je niet meer op je plek bij je huidige werkgever, word je niet voldoende gewaardeerd of lijkt er geen einde aan de werkdag te komen? Dan is het tijd voor verandering. De Baan wil jou gelukkig maken met een nieuwe, passende functie. Een functie én organisatie die ook echt bij jou past!

We kijken samen naar jou als persoon, waar liggen je wensen en kwaliteiten, wat zijn je drijfveren en waar wil je als persoon naar toe? Heb je misschien wel een bepaald doel voor ogen? We kijken bij welk bedrijf jij het beste tot je recht komt. Zien we mogelijkheden, dan starten we de procedure!

Stel je voor: je hebt weer plezier in je werk, je voelt je thuis in het team en in het bedrijf. Je hebt zin om weer aan het werk te gaan na een fijn weekend én misschien wel het belangrijkste: je voelt je gewoon gelukkiger.

laat ons je weer gelukkig maken in je baan!

neem contact op met de baan en we kijken samen naar de mogelijkheden!

voor werkgevers

Ben je al een tijdje op zoek naar échte goede mensen, maar krijg je regelmatig ongeschikte of ‘foute’ kandidaten aangeboden óf past die ene kandidaat niet qua type? Dan kan het een goed idee zijn om ons in te schakelen. Door onze werkwijze, inzet en professionele wijze van werving weten wij de juiste kandidaten voor jou te vinden.

Voor de sectoren bouw, techniek, logistiek, productie en office weten wij de juiste kandidaat voor jou te selecteren.

De juiste combinatie van mensen in in je teams, geeft rust, de teamprestaties worden steeds beter en de kwaliteit waar jullie voor staan kan worden waargemaakt. Ben je ook toe aan ´gewoon´ de juiste match?!

kiezen voor de baan?

Waarom zou je voor de baan moeten kiezen als je op zoek bent naar werk? Simpel. De Baan werkt vanuit het hart, we willen mensen gelukkig maken. We gaan voor de lange termijn en niet voor de korte relaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen we ook zeggen dat we écht goed zijn in ons vak. De Baan zet net dat stapje meer.

Benieuwd wat de Baan voor jou kan doen? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op!

wie zijn wij?

Aangenaam! Ik ben Rick, oprichter van De Baan. Al meer dan 15 jaar werkzaam in de uitzendbranche en vier jaar ondernemer in een franchiseformule. Nu is het tijd om het op míjn manier te doen; een eigen bureau gericht op werkgeluk.

De drive om een ideale match te bewerkstelligen tussen werkgever en werknemer komt ergens vandaan. Ook ik heb lange tijd niet op mijn plek gezeten in een bepaalde functie. Ik werd niet gewaardeerd en was daardoor ongelukkig op mijn werk. Niet nodig, want het kán anders!

Eerlijkheid, directheid en vertrouwen zijn voor mij het allerbelangrijkste op dit vlak en dat geldt dus ook voor De Baan. We omschrijven onszelf niet voor niets als eerlijk, puur en persoonlijk. Dat is wat we zijn!

Waarom alleen in de branches bouw, office, productie logistiek en techniek? Omdat dit van nature past bij mij. En wat van nature bij je past, waar je de meeste affiniteit mee hebt, dát moet je omarmen. Alleen zo sta je optimaal in je kracht. Dé weg naar werkgeluk. Klinkt goed? Ik ga graag aan de slag voor jou.

laten we kennismaken! wij vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen

Bel ons! Of laat je nummer achter op het contactformulier

Menu