Wat we doen

Laat ons die droombaan voor je vinden!

de perfecte match vinden, dát is wat we doen

Bij De Baan nemen wij uitgebreid de tijd om zowel de werkgevers als sollicitanten goed te leren kennen. Want alleen zo kunnen wij een écht goede klik tot stand brengen. Zie het als de klikgesp van je werkpak of een veiligheidsgordel. Die klik die staat voor zekerheid, vastigheid en twee onderdelen die bij elkaar passen, díe klik willen we letterlijk horen. Want dan hebben we écht werkgeluk te pakken. En dat is voor ons geen holle term of modewoord. Je bent misschien wel meer op je werk dan thuis dus volgens ons is het essentieel dat je met plezier heen gaat.

werkwijze: zo pakken wij dat aan!

Zo’n match ontstaat door onze werkwijze. De Baan gaat niet over één nacht ijs. Het begint met het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de werkgever. Dit doen wij middels een intakegesprek. Wat speelt er in een bedrijf? Wat zijn de toekomstplannen? Waar is echt behoefte aan: nu én in de toekomst? Moet het personeel qua skills mee kunnen groeien, vraagt de functie veel flexibiliteit, is er sprake van onzekerheid op wat voor gebied dan ook? Zo weten wij precies wat we zoeken in een kandidaat en bepalen we samen de wervingsstrategie; dé route naar de ideale versterking voor het team.

Wie weet zit er in ons uitgebreide klantenbestand al direct een juiste match! Jij bijvoorbeeld. Omdat we jou al goed kennen. We weten wat jij wilt, wat je ervaring is, of je goed functioneert in een groot team of juist een kleiner team… Kortom, in welke functie en bij wat voor soort organisatie haal jij nou het beste uit jezelf? Waar kom je tot je recht? Voor je het weet horen we met z’n allen die klik. En zo’n proces, daar worden werkgevers én werknemers gelukkig van. Want zo verspillen we geen tijd, is er zo min mogelijk kans op teleurstelling en kan iedereen weer vooruit.

hulp bij solliciteren? wij zijn er voor je

Bingo. Daar is-ie, de vacature voor jou! Hier heb je op gewacht. Maar dan…. Je zit achter de computer. Je hebt de vacature(s) voor je liggen. Hoe pak je het aan? Welke tekst plaats je waar? Hoe verkoop je jezelf? Bij De Baan helpen we je graag op weg.

onze hulp bij het opstellen van jouw cv

Hoe stel je jouw cv op? Wat zijn belangrijke gegevens om te vermelden? Zet ik ook mijn bijbaantjes erop? En functienamen, er zijn er zoveel.

Hulp bij cv maken nodig? Het kan best even voelen als een spinnenweb, zo’n cv opstellen. Maar dat is echt niet nodig, want er is een duidelijk begin en eind. Zo begin je altijd met jouw persoonlijke gegevens. Probeer daarnaast belangrijke ervaringen, kennis en eigenschappen te benoemen. En het mooiste is natuurlijk als je dit kan onderbouwen in je brief gekoppeld aan de ervaringen die gevraagd worden vanuit het bedrijf.

Kom je er niet uit? Vraag ons gerust om hulp bij cv opstellen. Wij helpen je verder, waardoor het makkelijker wordt om jou cv compleet te krijgen. Download alvast het voorbeeld cv, zodat je wellicht alweer een stap verder komt.

Hulp bij cv nodig? Bel Rick!

onze hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief

Je cv zegt iets over je skills en werkervaring, maar in een sollicitatiebrief leest een werkgever meer over jou als persoon en je drijfveren. Wie ben je en waarom wil jij graag aan de slag voor dit bedrijf? Wat maakt jou geschikt voor de functie? Je stelt jezelf voor en gaat in op de eisen die in de vacature beschreven worden.

Dat klinkt misschien logisch, maar het kan nog best een klus zijn om dit goed op papier te krijgen. Een voorbeeldbrief is dan wel zo handig! Zo’n voorbeeldbrief geeft een goede indicatie van de lengte en opbouw. Je ziet precies waar je bepaalde gegevens moet plaatsen, zodat jouw sollicitatiebrief er straks hartstikke overzichtelijk uitziet.

Meer tips nodig? 

wil jij hulp bij het sollicitatiegesprek?

Laat ons je helpen!

hulp bij sollicitatiegesprek

De één kan zichzelf beter verkopen dan de ander. Misschien is het je eerste sollicitatiegesprek en heb je geen idee wat je kunt verwachten? Of vind je het lastig om je zenuwen onder controle te houden? Met de juiste voorbereiding ga je zelfverzekerd het gesprek aan. Verdiep je in het bedrijf, weet waar jij goed bent en hoe jij meerwaarde biedt. Kies je kleding, bepaal je salarisindicatie en bedenk zelf ook vragen om te stellen. Dan wordt het sneller een gelijkwaardig gesprek. Dit allemaal is makkelijker gezegd dan gedaan, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden we hulp bij sollicitatiegesprek. Dus loop je vast in de voorbereiding of twijfel je of je bepaalde dingen moet benoemen? De Baan is er voor jou. Hulp bij sollicitatiegesprek is heel normaal en wie weet geeft het jou nét die voorsprong op je concurrenten.

waarom kiezen voor De Baan?

wie zijn wij?

De Baan, het uitzendbureau uit Den Ham. Wij zijn er voor werkgevers en werknemers uit de regio. Wij zoeken steeds naar de beste klik tussen mensen en organisatie. Ons doel is gelukkige mensen op de werkvloer. Dat daagt ons uit om ons netwerk, dat bestaat uit kandidaten en bedrijven, goed te leren kennen. Als wij de wensen en behoeften kennen van beide partijen, kunnen wij de perfecte match maken.

Alleen het koppelen van mensen aan bedrijven is niet ons ding. Wij doen een stap verder, wat over het algemeen resulteert in lange termijn relaties én dus gelukkige mensen. Dit zorgt voor de juiste aanvulling een in team. En dat zorgt er weer voor dat het bedrijf kan groeien.

Nieuwsgierig naar ons netwerk?

je team uitbreiden?

Laten we kennismaken! Wij vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen. Bel ons! Of laat je nummer achter in het contactformulier.

Menu