Vacatures in de branche: Office

Hardenberg
€1800 -2500 P.M.
Office
Ervaren
We zijn op zoek naar een Office Assistent voor 20-24 in Hardenberg.In deze functie ben jij degene die allerlei administratieve, organisatorische en facilitaire werkzaamheden uitvoert. Je bent in deze functie een echte allrounder én ontzorger.
Den Ham
€2400-2700 P.M.
Office
Medior
De Baan voor jou? Voor onze opdrachtgever uit Den Ham zijn we op zoek naar iemand met een dienstverlenende instelling. Ben jij gedreven om de klant van dienst te zijn en zie je het als een uitdaging om hun vragen professioneel te beantwoorden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Den Ham
€2700-3200 P.M.
Office
Ervaren
Ben je een enthousiaste en doelgerichte expert met leidinggevende capaciteiten? En heb je ervaring in de automotive sector en een liefde voor het inspireren van een succesvol commercieel team? Dan past de rol van commercieel teamleider perfect bij jou!
Den Ham
€2300-3400 P.M.
Office
Ervaren
Ben je op zoek naar een uitdagende baan en ben je service- en kwaliteitsgericht? Dan is dit De Baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een service adviseur, je bent het eerste aanspreekpunt voor Retail en zakelijke klanten. Je bent verantwoordelijk voor het (op)maken van offertes en de facturatie.
Hoogeveen
€2400-3200 P.M.
Office
Ervaren
Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid? Dan is dit De Baan voor jou! Wij zijn per direct ter uitbreiding van het team van onze opdrachtgever op zoek naar een Allround Verkoop Medewerker Binnendienst.
Niet gevonden wat je zocht? Laat ons voor je zoeken!
Menu