Werkgevers

Het beste personeel voor jouw functie!

hi werkgever, zoek jij nieuw personeel?

Zijn jullie al enige tijd op zoek naar écht goede mensen? Krijgen jullie regelmatig ‘foute’ kandidaten aangeboden? Past die ene kandidaat niet lekker qua type? Is het verloop in personeel binnen de organisatie hoog? Of kunnen jullie ‘gewoon’ nog niet lekker bouwen?

Gelukkig zijn jullie hier bij De Baan! Wij helpen jullie, de werkgever!

Wij zijn hét uitzendbureau in de regio en vinden de best passende kandidaat voor jullie openstaande vacature(s). Dé perfecte match, zowel voor jullie team als organisatie, dat is ons doel.

Wij gaan verder dan puur het plaatsen van mensen, want wij vinden het belangrijk om te weten wie jullie zijn en waar jullie behoefte aan hebben. Alleen zo vinden wij die ene waardevolle aanvulling voor jullie team. Een aanvulling die jullie écht gelukkig maakt.

Zullen we eens kennismaken?

onze werkwijze, alles geregeld van a tot z!

Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Tijd die jullie beter kunnen stoppen in jullie business. Samen gaan wij op zoek naar de juiste persoon to get the job done!

Het begint bij het in kaart brengen van jullie wensen en behoeften middels een gesprek bij jullie op locatie. Hét startpunt vanuit waar we verder werken. Door precies te weten wat er speelt en waar behoefte aan is binnen jullie bedrijf, kunnen wij een goed beeld schetsen van het geschikte kandidaat profiel en de juiste wervingsstrategie.

Wij gaan voor een échte connectie en een langdurige relatie, waardoor wij op den duur aan één woord genoeg hebben om te begrijpen hoe wij jullie kunnen helpen van A tot Z!

Vervolgens gaan wij binnen ons klantenbestand op zoek naar de juiste match. Een kandidaat die zich op zijn of haar plek voelt binnen jullie organisatie, want alleen dan is onze missie geslaagd. En het stopt niet na het vinden van de geschikte kandidaat. Want ook na de sollicitatieprocedure staan wij voor jullie klaar waar nodig.

waarom kiezen voor de baan?

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruime ervaring in de branche kennen wij de markt als geen ander

Werken vanuit ons hart

Wij zetten net dat stapje extra voor kandidaten en gaan verder dan het puur plaatsen van mensen. Wij gaan voor een baan voor de lange termijn.

Persoonlijk contact

Wij gaan voor een echte connectie en duurzame relatie met onze klanten én kandidaten. Alleen op die manier kunnen wij de juiste kandidaat aanbieden op jullie openstaande vacature

Mensen gelukkig maken

Dat is ons doel en daarvoor zetten wij elke dag weer onze voeten in de klei!

stel je dit eens voor

kortom, ook toe aan ‘gewoon’ de juiste match?!

waar wij actief zijn

Hebben jullie één of meerdere openstaande vacatures? En lukt het maar niet om deze in te vullen door bijvoorbeeld een hoog verloop van mensen?

De Baan is hét uitzendbureau die werkzaam is in de bouw, techniek, logistiek of productie. Wij zorgen voor de juiste kandidaat voor jullie openstaande functie, zodat jullie kunnen bouwen aan groei van de organisatie.

Hulp bij het werven en selecteren van nieuw personeel? Neem contact op met Rick!

wie is de baan?

De Baan. Werkgeluk, dat is waar wij voor staan! Wanneer wij de perfecte baan vinden voor onze kandidaat, hebben we een perfecte match. Op die manier maken wij iedereen gelukkig. Onze kandidaten en de bedrijven waar we voor werken.

Je kunt bij ons terecht voor functies in de productie, logistiek, bouw en techniek in de regio Hellendoorn, Vroomshoop, Vriezenveen, Westerhaar, Nijverdal, Rijssen en Wierden.

direct nieuw personeel scoren?

Meld je beschikbare vacatures dan snel aan!

je team uitbreiden?

Laten we kennismaken! Wij vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen. Bel ons! Of laat je nummer achter in het contactformulier.

Menu